E-Development
Forside -> Andre projekter

Andre projekter

Jura-guide.dk

Jura-guide.dk er for dem der mangler en advokat til deres virksomhed. Lige gyldigt om du mangler en royaltyaftale, skal sende en kunde til inkasso, har brug for rekonstruktion, eller skal have styr på jeres vedtægter, så kan jura-guide.dk hjælpe dig med at komme i kontakt med specialiserede juridiske rådgivere der er fagligt kompetente og erfarne inden for netop det område du har et problem inden for.

Danske Bygningssagkyndige

Danske Bygningssagkyndige består af et uafhængigt netværk af bygningssagkyndige spredt over hele Danmark. Danske Bygningssagkyndige er blevet skabt med den mission at gøre det nemmere for dig som boligkøber eller boligsælger at finde frem til en uvildig og kvalificeret bygningssagkyndig i dit nærområde. Det vil sige at vi via. denne hjemmeside gør det nemt og bekvemt at finde en bygningssagkyndig til at udføre dine tilstandsrapporterenergimærker, købergennemgange, skimmelsvampsanalyser eller syn og skøn, ligegyldigt hvor i Danmark du befinder dig.

Altomhus.dk

Altomhus.dk er en videnportal indenfor byggeri der tager udgangspunkt i det populære opslagsværk "Illustreret Byggeordbog" og giver adgang til information om over 4.300 bygningsdele i bl.a. følgende områder:

Teambuilding.dk

teambuilding.dk hjælper danske virksomheder med at finde en teambuilding event som passer lige præcis til deres behov. Det er et broget marked for teambuilding, og der er mange små leverandører. Virksomheder har typisk svært ved at skabe sig et overblik over markedet, og hvis de vil have en anden teambuilding løsning end den de havde sidst, så skal de starte forfra med at finde en leverandør. Det problem løser teambuilding.dk.

Den har også fået en svensk søster portal: teambuilding.nu.

Driversnote kørebogen

Driversnote er en web/app løsning til at føre sin kørebog efter de gældende kørselsregler. Driversnote.dk viser den danske version af kørebogen, som følger skats regler på området, og driversnote.com viser den internationale version, som bl.a. følger reglerne for kørebøger i USA, UK, Canada, Australien m.fl.

Julefrokost.nu

Julefrokost.nu samler danske tilbud på julefrokoster rundt omkring i hele landet. Ligegyldigt om du skal bruge en julefrokost inkl. overnatning, julefrokost med champagne eller julefrokost i København, så kan du finde nogle rigtig gode forslag på julefrokost.nu.

Fag Artikler

Fag-artikler.dk er en artikel database hvor man kan synliggøre sin hjemmeside ved at tilføje relevante artikler omkring ens eget fag-område og derved være med til at synliggøre sig selv og sine produkter. Der er fuld guide til hvordan man kan skrive en artikel, samt hvor man kan hente inspiration hvis man ikke kan komme på noget at skrive om.