E-Development
Forside -> Profil

E-Development

E-Development er en dynamisk IT-virksomhed med fokus på markedsføring og optimering af websider, hovedsageligt på basis af Content Management Systemet TYPO3.

Etableringen af E-Development er sket på baggrund af et ønske om at forbedre kvaliteten af danske websider. Vi ønsker at forbedre brugeroplevelsen ved at sikre en tilgængelig og altid opdateret webside der er synlig for kunderne.

Vores koncept går på at tilbyde billige, langtidsholdbare og nemt skalerbare løsninger. Ved at levere en løsning i TYPO3 CMS, sparer vores kunder de løbende udgifter der er forbundet med opdatering af deres webside. Løsningen gør det enkelt for vores kunder selv at arbejde videre med deres webside. Det sparer både dem og os for tid og besvær.

Open Source

Vi har valgt at arbejde med Open Source idet det giver vores kunder frihed - Kildekoden er helt åben og alle kan arbejde med den. Det gør at vi får fuld frihed til at gøre oplevelsen med vores ydelser optimal for vores kunder, da vi frit kan tilpasse softwaren så den er optimal.

Netværk

Vi arbejder i et netværk af mindre virksomheder. Når vi trækker på dette netværk er vi i stand til at hjælpe med mange ydelser - fra design og interaktion til opsætning af web-servere og hosting. Vi kan via vores netværk hurtigt tilpasse os både store og små opgaver.