E-Development
Forside -> TYPO3 CMS

TYPO3 CMS

TYPO3 - Et open source Content Management System

TYPO3 CMS er et danskproduceret Content Management System, som igennem de seneste år er blevet mere og mere udbredt, især på det danske og tyske marked. TYPO3 CMS's høje kvalitet og store udbud af funktioner gør TYPO3 til et stærkt alternativ til markedets førende kommercielle CMS-systemer.

TYPO3 CMS - Nem og professionel indholdshåndtering

TYPO3 CMS gør det nemt at producere og redigere indhold på websider. Med TYPO3 CMS får din virksomhed et professionelt og yderst fleksibelt system, der giver alle i virksomheden mulighed for at producere og opdatere indholdet på hjemmesiden indenfor deres kompetenceområder. Derved kan du lade medarbejderne med informationerne opdatere indholdet igennem TYPO3 uden at belaste og betale et web-bureau.

I TYPO3 CMS ligger brugervenligheden helt centralt. Du behøver ikke at have kendskab til web-udvikling og skal ikke beskæftige dig med besværlige koder og programmer for at opdatere indholdet på din webside. Når en websides indhold skal redigeres igennem TYPO3 CMS, foregår det på samme måde, som du normalt gør i et tekstbehandlings-program.

Da TYPO3 CMS er et web-baseret system, kræves der ingen software udover en web-browser. TYPO3 CMS kan køres fra hvilken som helst computer, bare der er en Internet forbindelse.

TYPO3 CMS - Open Source

TYPO3 CMS er frigivet under GPL-licensen - også kendt som Open Source. Det betyder i praksis, at du ikke skal betale for nogen nytteløse licenser. Hvor du som startomkostninger for andre kommercielle CMS-systemer skal betale licenser på 100 - 500.000 kr., er din startomkostninger for TYPO3 CMS altså 0,- kr. Dermed kan vi fokusere på det væsentlige i opbygningen af din webside; brugervenlighed og funktionalitet, og bruge ressourcer og penge her.

Open Source betyder også, at koden der ligger bag TYPO3 CMS, er frit tilgængelig for alle, og ikke mindst at det er tilladt at ændre i den.  Flere hundrede programmører og web-udviklere arbejder på at videreudvikle teknologien. Der kommer således nye moduler og funktioner til TYPO3 CMS ugentligt. Ingen kommerciel CMS-løsning udvikler sig så hurtigt - uanset hvor stor deres IT-afdeling måtte være.